KEVÄTKOKOUKSEN 28.3.2020 AJANKOHTAA SIIRRETÄÄN – MUU KERHON TOIMINTA

Koronatilanteesta johtuen Suomen Salukikerho r.y.:n hallitus on päättänyt siirtää sääntömääräistä kevätkokoustamme, joka piti järjestää 28.3.2020, ja perua samalle päivälle suunnitellun NCL-näytteenottotilaisuuden.

Kevätkokoukselle etsitään mahdollisimman pian uusi aika, kunhan korona-tilanne rauhoittuu, ja jäsenistölle toimitetaan tällöin uusi kutsu. Kevätkokousta ei tässä poikkeuksellisessa tilanteessa voida pitää sääntöjemme määräämänä ajankohtana maaliskuun loppuun mennessä. NCL-näytteenottotilaisuus järjestetään samoin mahdollisimman pian, kunhan tilanne rauhoittuu.

Suomen Salukikerho r.y. on Suomen Kennelliiton jäsen ja huomioi toiminnassaan sen ja Suomen viranomaisten antamat ohjeistukset. Suomen Salukikerho ry toteuttaa tällä toimella ohjeistusta, jonka mukaan tartuntojen vähentämiseksi tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tulee rajoittaa myös ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien iäkkäiden ja perussairaiden henkilöiden suojelemiseksi.

Kerhon maastomestaruuksista on tarkoitus juosta OSVKH:n järjestämissä kilpailuissa 23.5.2020. Jos/kun koe perutaan, pyrimme etsimään korvaavan kilpailun. Seuraamme tilannetta myös kesäkuun osalta ja mietimme, mitä vaikutuksia tilanteella mahdollisesti on erikoisnäyttelyviikonloppuumme (13.-14.6.). Tiedotamme näistä mahdollisimman pian.

Koronaviruksen vaikutuksista koiraharrastukseen tiedotetaan Kennelliiton sivuilla: * LINKKI *

Toivottavasti pääsemme mahdollisimman pian taas harrastamaan koiriemme kanssa, mutta siihen saakka otamme toivottavasti kaikki lähimmäisemme huomioon ja noudatamme viranomaisten antamia ohjeita.