JÄSENSIVUT

Suomen Salukikerhon jäsenille sivu on tarkoitettu vain Salukikerhon jäsenille. Jäsenille sivu sisältää hallituksen pöytäkirjat.

Pyydä SALASANA jäsenille sivuille yhdistyksen sihteeriltä ( sihteeri@saluki.fi )

TARVIKEMYYNTI

Suomen Salukikerho ry:n tarvikemyynnissä on laaja valikoima Saluki-aiheisia ja harrastukseen liittyviä tuotteita sekä tavaroita.
Tarvikemyynnin myyntituotot menevät kokonaisuudessaan kerhon hyväksi.

Tarvikemyynnin kautta tilataan myös kerhon vuosikalenteri sekä vuosi- ja valiokirjat.

Tarvikemyynti pyrkii mahdollisuuksien mukaan olemaan esillä kaikissa kerhon omissa tapahtumissa, kuten Erikoisnäyttelyssä ja Saluki Showssa, maastokisoissa sekä joissakin suuremmissa näyttelyissä ennakkoilmoitusten mukaisesti.

Tarvikemyynnillä on oma Facebook-sivusto, josta löytyy valtaosa myynnissä olevista tuotteista tietojen ja kuvien kera.

Tarvikemyynniin Facebook-ryhmään hyväksyttävän henkilön tulee olla Suomen Salukikerho ry:n jäsen.

Tilaukset tarvikemyynnistä voi tehdä joko Facebookin yksityisviestillä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen salukitarvikkeet@saluki.fi

MAKSUT

Jäsenmaksut

VUOSIJÄSEN: maksu on 30 € ja ulkomaan osoitteessa 37€
PERHEJÄSEN: maksu on 5 € (sääntöjemme mukaan, perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa vuosijäsenen kanssa)
UUSI JÄSEN: liittymismaksu ja jäsenmaksu on yht. 35€ ja ulkomaan osoitteessa yht. 47€

Vuosijäseniä pyydetään käyttämään henkilökohtaista viitenumeroa, joka löytyy Salukilehden osoitetarrasta tai kysymällä jäsensihteeriltä. Tällöin viesti-kohtaa ei täytetä tilisiirrossa. Jos viitenumeroa ei käytetä (esim. uudet jäsenet), jäsenmaksun yhteydessä on ehdottomasti ilmoitettava jäsenen nimi ja yhteystiedot.

Vuosikirjan maksut

VUOSIKIRJA: maksu on 13€, joka voidaan maksaa yhdessä jäsenmaksun kanssa helmikuun loppuun mennessä.
Myöhemmin tilattuna vuosikirjan hinta on 18€.

AINAISJÄSEN: kirjan maksu on 13€, joka tulle maksaa helmikuun loppuun mennessä kerhon tilille viitenumerolla 47474.

Kerhon tilitiedot

Jäsenmaksu maksetaan vuosittain kerhon tilille:
* Säästöpankki Optia IBAN FI41 4600 0010 8792 09 BIC ITELFIHH

Osoitteenmuutokset

Ilmoitan osoitteen muuttumisesta jäsensihteerille
* sähköposti: jasensihteeri@saluki.fi

JÄSENTIETOJEN MUUTOKSET

Oheisella lomakkeella voit päivittää jäsentietosi.