HALLITUS

Salukikerho valitsee sääntömääräisessä syyskokouksessa itselleen hallituksen. Kunkin jäsenen hallituskausi kestää kaksi vuotta.
Sähköpostisoite: hallitus@saluki.fi

Vuonna 2018 hallituksen kokoonpano on:

PUHEENJOHTAJA

Sähköposti: rahastonhoitaja@saluki.fi

TOIMIKUNNAT

Jalostustoimikunta

Jalostustoimikunnan tehtävä on toimia neuvoa antavana, ohjaavana ja salukien rodunjalostuksellisiin kysymyksiin paneutuvana elimenä. Jalostustoimikunnan tehtävänä on seurata rodun kehitystä, perinnöllisten sairauksien esiintymistä ja muita rodun sisäisiä ongelmia sekä tehdä esityksiä ja suunnitelmia, joilla edistetään terveyttä, tervettä rakennetta ja rotutyypillisyyttä. Lisäksi toimikunta osallistuu uusien ulkomuototuomareiden kouluttamiseen.

Sähköpostiosoite: jalostustoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Piia Kallioinen
Muut jäsenet: Ranja Eklund, Kirsi Hyvärinen, Heidi Lappalainen, Saija Juutilainen (tuomarikoulutus)

Näyttelytoimikunta

Näyttelytoimikunta järjestää kerhon viralliset ja epäviralliset näyttelyt. Tällä hetkellä näihin kuuluu Saluki Weekend sisältäen erikoisnäyttelyn ja Saluki Shown. Järjestämme vuosittain myös kaksi kaikkien rotujen pentunäyttelyä. Näyttelytoimikunnan sisällä toimii myös Salukikerhon kahvila, joka tuottaa yleisönpalveluiden lisäksi myös toimihenkilöiden ruokailut.

Sähköpostiosoite: nayttelytoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Mari Riitinki
Jäsenet: Marja Blomqvist, Janette Jalkanen, Teija Laukka ja Annina Kolu sekä näyttelysihteerinä Susanna Mäkelä
Rahastonhoitaja: Pirjo Avomäki
Järjestelypäällikkö:
Buffetti:

Juoksutoimikunta

Sähköpostiosoite: juoksutoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Teija Laukka
Muut jäsenet: Heli Perkkiö, Heli Vartiainen, Antero Niemelä, Kalle Salovaara, Arto Ojanperä, Harri Niemi

Tiedotus

Lehden toimituskunnan tehtävänä on toimittaa kerhon jäsenlehteä. Yhdistys julkaisee vuodessa kolme Saluki-lehteä ja Vuosikirjan, joka on lehden yksi numero (nro. 3) vuosittain.

Internet-sivujen tehtävänä on toimia tiedonlähteenä salukeista kiinnostuneille, julkaista jäsenten ilmoituksia (mm. pentuvälitys ja voittajagalleria) sekä tuloksia näyttelyistä ja juoksukilpailuista. Internet-sivujen ylläpitäjien tehtävä on huolehtia Salukikerhon Internet-sivujen sisällöstä sekä pitää Internetissä oleva materiaali ajan tasalla.

Salukilehden aikataulu: Kaikki materiaali lehteä varten on toimitettava toimitukselle kevätlehteen 1.3., syyslehteen 1.7. ja joululehteen 15.10. mennessä. Joululehden kohdalla valmiit ilmoitukset kuitenkin ehtivät, jos ne toimitetaan viimeistään 1.11., mutta ilmoitustila on varattu 15.10. mennessä. Valmiit ilmoitukset on toimitettava värillisinä .jpg- tai .pdf -tiedostoina. Ilmoitusaineiston mukaan on liitettävä kuitti, josta ilmenee että ilmoitustila on maksettu. Rivi-ilmoitukset astutuksista ja pentueista ovat jäsenille maksuttomia. Maksutta julkaistaan myös jäsenten omistamien uusien valioiden kuvat.

Salukilehti

Sähköpostiosoite: salukilehti@gmail.com

Päätoimittaja: Tuija Tuominen (vastaa lehden ulkoasusta, oikoluvusta ja taiton organisoinnista)
Toimittaja: Anne Lipponen (vastaa yleisistä asioista, materiaalin pyytämisestä ja hätyyttelystä, aikatauluista yms.)
Taittajat: Niina Bamberg, Katri Eerikäinen ja Heidi Lappalainen
Vuosikirja: Vuosikirjan taitto
Vinttikoiralehti: Tällä hetkellä ei erillistä Salukipalstan toimittajaa

Internet-sivut

Sähköpostiosoite: web@saluki.fi

Vetäjä: Harri Niemi
Ylläpito: Ranja Eklund (jalostusasiat ja terveystiedot), Teija Laukka, Kirsi Hyvärinen (hallituksen asiat), Anne Lipponen, Heidi Lappalainen (pentuvälitys)

Sivuston admin/toimittaja: Elegant Paw/Heli Tolvanen heli@elegantpaw.fi

Hallituksen ja toimikuntien säännöt

Tutustu sääntöihin TÄSTÄ

Salukikummit

Suomen Salukikerho ry:n salukikummit ovat joukko reippaita, sydämensä salukeille menettäneitä henkilöitä, jotka palvelevat salukinomistajia ja rodusta kiinnostuneita kautta maan.
Salukikummien keskeisin tehtävä on tehdä salukista rotuna helpommin lähestyttävä ja tarjota tietoa ja kohtaamisia niitä kaipaaville. Salukikummit madaltavat myös salukiharrastajien kynnystä tutustua alueen muihin harrastajiin ja salukeihin ja helpottaa uusien kontaktien löytymistä.

Heidi Lappalainen (Päijät-Häme)
Artjärvi, 040 721 2994, wonderflounder@gmail.com
Ritva Latva-Rasku (Turun seutu)
Kuusisto, 050 521 2152, ritva.latva-rasku@kolumbus.fi