HALLITUS

Salukikerho valitsee sääntömääräisessä syyskokouksessa itselleen hallituksen. Kunkin jäsenen hallituskausi kestää kaksi vuotta.
Sähköpostisoite: hallitus@saluki.fi

Vuonna 2019 hallituksen kokoonpano on:

PUHEENJOHTAJA

Sähköposti: rahastonhoitaja@saluki.fi

TOIMIKUNNAT

Jalostustoimikunta

Jalostustoimikunnan tehtävä on toimia neuvoa antavana, ohjaavana ja salukien rodunjalostuksellisiin kysymyksiin paneutuvana elimenä. Jalostustoimikunnan tehtävänä on seurata rodun kehitystä, perinnöllisten sairauksien esiintymistä ja muita rodun sisäisiä ongelmia sekä tehdä esityksiä ja suunnitelmia, joilla edistetään terveyttä, tervettä rakennetta ja rotutyypillisyyttä. Lisäksi toimikunta osallistuu uusien ulkomuototuomareiden kouluttamiseen.

Sähköpostiosoite: jalostustoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Piia Kallioinen
Muut jäsenet: Ranja Eklund, Kirsi Hyvärinen, Heidi Lappalainen, Saija Juutilainen (tuomarikoulutus)

Näyttelytoimikunta

Näyttelytoimikunta järjestää kerhon viralliset ja epäviralliset näyttelyt. Tällä hetkellä näihin kuuluu Saluki Weekend sisältäen erikoisnäyttelyn ja Saluki Shown. Järjestämme vuosittain myös kaksi kaikkien rotujen pentunäyttelyä. Näyttelytoimikunnan sisällä toimii myös Salukikerhon kahvila, joka tuottaa yleisönpalveluiden lisäksi myös toimihenkilöiden ruokailut.

Sähköpostiosoite: nayttelytoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Mari Riitinki
Jäsenet: Marja Blomqvist, Janette Jalkanen, Teija Laukka, Satu Eronen, Pasi Soininen (näyttelysihteeri)
Rahastonhoitaja: Pirjo Avomäki
Järjestelypäällikkö:
Buffetti:

Juoksutoimikunta

Sähköpostiosoite: juoksutoimikunta@saluki.fi

Vetäjä: Teija Laukka
Muut jäsenet: Heli Perkkiö, Heli Vartiainen, Antero Niemelä, Kalle Salovaara, Arto Ojanperä, Harri Niemi

Tiedotus

Lehden toimituskunnan tehtävänä on toimittaa kerhon jäsenlehteä. Yhdistys julkaisee vuodessa kolme Saluki-lehteä ja Vuosikirjan, joka on lehden yksi numero (nro. 3) vuosittain.

Internet-sivujen tehtävänä on toimia tiedonlähteenä salukeista kiinnostuneille, julkaista jäsenten ilmoituksia (mm. pentuvälitys ja voittajagalleria) sekä tuloksia näyttelyistä ja juoksukilpailuista. Internet-sivujen ylläpitäjien tehtävä on huolehtia Salukikerhon Internet-sivujen sisällöstä sekä pitää Internetissä oleva materiaali ajan tasalla.

Salukilehden aikataulu: Kaikki materiaali lehteä varten on toimitettava toimitukselle kevätlehteen 1.3., syyslehteen 1.7. ja joululehteen 15.10. mennessä. Joululehden kohdalla valmiit ilmoitukset kuitenkin ehtivät, jos ne toimitetaan viimeistään 1.11., mutta ilmoitustila on varattu 15.10. mennessä. Valmiit ilmoitukset on toimitettava värillisinä .jpg- tai .pdf -tiedostoina. Ilmoitusaineiston mukaan on liitettävä kuitti, josta ilmenee että ilmoitustila on maksettu. Rivi-ilmoitukset astutuksista ja pentueista ovat jäsenille maksuttomia. Maksutta julkaistaan myös jäsenten omistamien uusien valioiden kuvat.

Salukilehti

Sähköpostiosoite: salukilehti@gmail.com

Toimittajat: Tuija Tuominen, Anne Lipponen, Heidi Lappalainen, Anna Mäki ja Tiia Rautiainen
Taitto: Osuuskunta Revontulikuu