Hallitus

Salukikerho valitsee sääntömääräisessä syyskokouksessa itselleen hallituksen. Kunkin jäsenen hallituskausi kestää kaksi vuotta. Kerhon hallitukselle voi lähettää sähköpostia osoitteella hallitus[at]saluki.fi.

Vuonna 2018 hallituksen kokoonpano on:

PUHEENJOHTAJA

Marja Blomqvist

puheenjohtaja[at]saluki.fi

VARAPUHEENJOHTAJA:

Teija Laukka

JÄSENET:

Kalle Salovaara

Heidi Lappalainen

Teija Laukka

Harri Niemi

Tuija Tuominen

Tuula Eloranta

SIHTEERI (hallituksen ulkopuolinen):

Anne Lipponen

Korpikatu 3

83500 Outokumpu

sihteeri[at]saluki.fi

Toimikunnat

Jalostustoimikunta

Jalostustoimikunnan tehtävä on toimia neuvoa antavana, ohjaavana ja salukien rodunjalostuksellisiin kysymyksiin paneutuvana elimenä. Jalostustoimikunnan tehtävänä on seurata rodun kehitystä, perinnöllisten sairauksien esiintymistä ja muita rodun sisäisiä ongelmia sekä tehdä esityksiä ja suunnitelmia, joilla edistetään terveyttä, tervettä rakennetta ja rotutyypillisyyttä. Lisäksi toimikunta osallistuu uusien ulkomuototuomareiden kouluttamiseen.

Jalostustoimikunnalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen jalostustoimikunta (at) saluki.fi.

Lue toimikunnan ohjesääntö.

Vetäjä: Piia Kallioinen ( jalostustoimikunta [at] saluki.fi)

Muut jäsenet: Ranja Eklund, Kirsi Hyvärinen

Saija Juutilainen (tuomarikoulutus)

Näyttelytoimikunta

Näyttelytoimikunta järjestää kerhon viralliset ja epäviralliset näyttelyt. Tällä hetkellä näihin kuuluu Saluki Weekend sisältäen erikoisnäyttelyn ja Saluki Shown. Järjestämme vuosittain myös kaksi kaikkien rotujen pentunäyttelyä. Näyttelytoimikunnan sisällä toimii myös Salukikerhon kahvila, joka tuottaa yleisöpalveluiden lisäksi myös toimihenkilöiden ruokailut.

Näyttelytoimikunnalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen nayttelyt (at) saluki.fi.

Vetäjä: Mari Riitinki

Jäsenet: Marja Blomqvist, Janette Jalkanen, Teija Laukka  ja

Annina Kolu ja Sanna Niiranen sekä näyttelysihteerinä Susanna Mäkelä

Rahastonhoitaja: Pirjo Avomäki

Järjestelypäällikkö: Jouko Savolainen

Buffetti:

Juoksutoimikunta

Juoksutoimikunnalle voit lähettää sähköpostia osoitteeseen juoksutoimikunta (at) saluki.fi.

Lue toimikunnan ohjesääntö.

Vetäjä: Teija Laukka, (juoksutoimikunta [at] saluki.fi)

Muut jäsenet: Heli Perkkiö, Heli Vartiainen, Antero Niemelä, Kalle Salovaara ja Arto Ojanperä

Tiedotus

Lehden toimituskunnan tehtävänä on toimittaa kerhon jäsenlehteä. Yhdistys julkaisee vuodessa kolme Saluki-lehteä ja Vuosikirjan, joka on lehden yksi numero (nro. 3) vuosittain.

Internet-sivujen tehtävänä on toimia tiedonlähteenä salukeista kiinnostuneille, julkaista jäsenten ilmoituksia (mm. pentuvälitys ja voittajagalleria) sekä tuloksia näyttelyistä ja juoksukilpailuista. Internet-sivujen ylläpitäjien tehtävä on huolehtia Salukikerhon Internet-sivujen sisällöstä sekä pitää Internetissä oleva materiaali ajantasalla.

Salukilehden aikataulu: Kaikki materiaali lehteä varten on toimitettava toimitukselle kevätlehteen 1.3., syyslehteen 1.7. ja joululehteen 15.10. mennessä. Joululehden kohdalla valmiit ilmoitukset kuitenkin ehtivät, jos ne toimitetaan viimeistään 1.11., mutta ilmoitustila on varattu 15.10. mennessä. Valmiit ilmoitukset on toimitettava värillisinä .jpg- tai .pdf -tiedostoina. Ilmoitusaineiston mukaan on liitettävä kuitti, josta ilmenee että ilmoitustila on maksettu. Rivi-ilmoitukset astutuksista ja pentueista ovat jäsenille maksuttomia. Maksutta julkaistaan myös jäsenten omistamien uusien valioiden kuvat.

Salukilehti:

Päätoimittaja: Tuija Tuominen (vastaa lehden ulkoasusta, oikoluvusta ja taiton organisoinnista) ja

Anne Lipponen (vastaa yleisistä asioista, materiaalin pyytämisestä ja hätyyttelystä, aikatauluista yms.)

(salukilehti [at] gmail.com)

Taittajat: Niina Bamberg, Katri Eerikäinen ja Heidi Lappalainen

Vuosikirja: Vuosikirjan taitto Harri Niemi

Vinttikoiralehti: Tällä hetkellä ei erillistä Salukipalstan toimittajaa

Internet-sivut:

Vetäjä: Kirsi Kärkkäinen  (web [at] saluki.fi)

Päivittäjät: Ranja Eklund (jalostusasiat ja terveystiedot), Teija Laukka, Sirpa Tavasti (Suomen Salukit -lista), Marika Aaltonen, Kirsi Hyvärinen (hallituksen asiat)

Sivuston admin/toimittaja: Elegant Paw/Heli Tolvanen heli@elegantpaw.fi

Salukikummit:

Riina Kullas (pääkaupunkiseutu)

Susanna Mäkelä (Kanta-Häme)

Heidi Lappalainen (Pirkanmaa)

Ritva Latva-Rasku (Turun seutu)

Hanna Ojanperä (Keski-Suomi)

Heli Perkkiö (Pohjois-Suomi)

Inga-Lill Sjöman (Pohjanmaa)

Sirpa Tavasti (Kuopion seutu)

Lea Pelkonen (Joensuun seutu)

Virpi Kokko (Etelä-Suomi)

Lue pistelaskennan ohjesääntö. Lue tarvikemyynnin ja taloustoimikunnan ohjesäännöt.

Muut:

Pistelaskenta (näyttelyt): Sanja Ekblad, (sanja.ekblad [at] gmail.com)

Pistelaskenta (juoksukilpailut): Harri Niemi

Tarvikemyynti: Tuula Eloranta (salukitarvikkeet [at] saluki.fi)

Kalenterikilpailun vastuuhenkilöt: Raija Lundström

Taloustoimikunta: Heli Laitinen, (rahastonhoitaja [at] saluki.fi)

Jäsensihteeri: Tuire Kantoluoto (jasensihteeri [at] saluki.fi)

SKL:N valtuuston edustajat kaudelle 2014 – 2016: Elisa Kohtamäki (edustaja) ja Minna Virta (varaedustaja)

Valiokirja V vastuuhenkilö:

Näyttelyarvostelujen kääntäjä: Kirsti Peitsara