LIITY JÄSENEKSI

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemus -kaavakkeen (alla). Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, odota yhteydenottoa jäsensihteeriltä.

HUOM! Uusi salukiharrastaja voi saada ensimmäisen vuoden Salukikerhossa maksutta. Kysy pentusi kasvattajalta ”pentuejäsenyydestä”, jolloin kasvattaja maksaa edullisempaan hintaan uuden jäsenen Salukikerhoon. Kasvattajan itsensä tulee olla SSaK:n jäsen.

Salukikerhon jäsen kuuluu samaan hintaan myös Suomen Vinttikoiraliittoon (SVKL). Jäsenetuna saa oikeuden kilpailla koiransa kanssa Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa vinttikoirakokeissa, osallistua Suomen Vinttikoiraliiton järjestämiin koulutus- ja harrastustapahtumiin. Vinttikoira -lehti tilataan erikseen SVKL:lta.

Jäsenmaksut:
* VUOSIJÄSEN: maksu on 30 € ja ulkomaan osoitteessa 37€
* PERHEJÄSEN: maksu on 5 € (sääntöjemme mukaan, perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa vuosijäsenen kanssa)
* UUSI JÄSEN: liittymismaksu ja jäsenmaksu on yht. 35€ ja ulkomaan osoitteessa yht. 47€

JÄSENEKSILIITTYMISLOMAKE

Nimeni saa julkaista hallituksen pöytäkirjassa?

Haluan rotuesitteen?