LIITY JÄSENEKSI

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä jäsenhakemus -kaavakkeen (alla). Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, odota yhteydenottoa jäsensihteeriltä.

HUOM! Uusi salukiharrastaja voi saada ensimmäisen vuoden Salukikerhossa maksutta. Kysy pentusi kasvattajalta ”pentuejäsenyydestä”, jolloin kasvattaja maksaa edullisempaan hintaan uuden jäsenen Salukikerhoon. Kasvattajan itsensä tulee olla SSaK:n jäsen.

Salukikerhon jäsen kuuluu samaan hintaan myös Suomen Vinttikoiraliittoon (SVKL). Jäsenetuna saa oikeuden kilpailla koiransa kanssa Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa vinttikoirakokeissa, osallistua Suomen Vinttikoiraliiton järjestämiin koulutus- ja harrastustapahtumiin. Vinttikoira -lehti tilataan erikseen SVKL:lta.

MAKSUT

Jäsenmaksut

VUOSIJÄSEN: maksu on 30 € ja ulkomaan osoitteessa 37€
PERHEJÄSEN: maksu on 5 € (sääntöjemme mukaan, perhejäsenen tulee asua samassa taloudessa vuosijäsenen kanssa)
UUSI JÄSEN: liittymismaksu ja jäsenmaksu on yht. 35€ ja ulkomaan osoitteessa yht. 47€

Vuosijäseniä pyydetään käyttämään henkilökohtaista viitenumeroa, joka löytyy Salukilehden osoitetarrasta tai kysymällä jäsensihteeriltä. Tällöin viesti-kohtaa ei täytetä tilisiirrossa. Jos viitenumeroa ei käytetä (esim. uudet jäsenet), jäsenmaksun yhteydessä on ehdottomasti ilmoitettava jäsenen nimi ja yhteystiedot.

Vuosikirjan maksut

VUOSIKIRJA: maksu on 13€, joka voidaan maksaa yhdessä jäsenmaksun kanssa helmikuun loppuun mennessä.
Myöhemmin tilattuna vuosikirjan hinta on 18€.

AINAISJÄSEN: kirjan maksu on 13€, joka tulle maksaa helmikuun loppuun mennessä kerhon tilille viitenumerolla 47474.

Kerhon tilitiedot

Jäsenmaksu maksetaan vuosittain kerhon tilille:
* Säästöpankki Optia IBAN FI41 4600 0010 8792 09 BIC ITELFIHH

Osoitteenmuutokset

Ilmoitan osoitteen muuttumisesta jäsensihteerille
* sähköposti: jasensihteeri@saluki.fi

JÄSENEKSILIITTYMISLOMAKE

Nimeni saa julkaista hallituksen pöytäkirjassa?

Haluan rotuesitteen?