Liity jäseneksi

Salukikerhon jäsenmaksu vuonna 2018 on pääjäseniltä 30 € (jos maksaa Vuosikirjan samassa yhteydessä niin maksu on yhteensä 43 euroa, maksettava helmikuun loppuun mennessä) ja samaan ruokakuntaan kuuluvalta perhejäseneltä 5 €. Ulkomaan ositteessa jäsenmaksu on 37 € ja vuosikirjan kera 50 euroa.  Vuosikirja ainaisjäsenille 13 euroa. Uusi jäsen maksaa lisäksi liittymismaksua 5 euroa/kotimaa ja 10 euroa/ulkomaat.

Ainaisjäsenet saavat vuosikirjan edullisemmin maksamalla 13 euroa helmikuun loppuun mennessä kerhon tilille viitenumerolla 47474.

Salukikerhon jäsen kuuluu samaan hintaan myös Suomen Vinttikoiraliittoon (SVKL). Jäsenetuna saa oikeuden kilpailla koiransa kanssa Suomen Vinttikoiraliiton alaisissa vinttikoirakokeissa, osallistua Suomen Vinttikoiraliiton järjestämiin koulutus- ja harrastustapahtumiin. Vinttikoira -lehti tilataan erikseen SVKL:lta.

Jäseneksi voit nyt liittyä myös netin kautta täyttämällä jäsenhakemus -kaavakkeen. Lähetettyäsi jäsenhakemuksen, odota yhteydenottoa jäsensihteeriltä.

HUOM! Uusi salukiharrastaja voi saada ensimmäisen vuoden Salukikerhossa maksutta. Kysy pentusi kasvattajalta ”pentuejäsenyydestä”, jolloin kasvattaja maksaa edullisempaan hintaan uuden jäsenen Salukikerhoon. Kasvattajan itsensä tulee olla SSaK:n jäsen.

Vanhoja jäseniä pyydetään käyttämään henkilökohtaista viitenumeroa, joka löytyy Salukilehden osoitetarrasta tai kysymällä jäsensihteeriltä. Tällöin viesti-kohtaa ei täytetä tilisiirrossa. Jäsenmaksun yhteydessä on ehdottomasti ilmoitettava jäsenen nimi ja yhteystiedot jos viitenumeroa ei käytetä.

Jäsenmaksu maksetaan vuosittain helmikuun loppuun mennessä kerhon tilille:

Säästöpankki Optia IBAN FI41 4600 0010 8792 09 BIC ITELFIHH

Huom! Huomasithan, että tilinumero on muuttunut!

Osoitteenmuutoksia ja jäsenmaksuasioita hoitaa:

Tuire Kantoluoto

(jasensihteeri [at] saluki.fi)

JÄSENEKSILIITTYMISLOMAKE

Nimeni saa julkaista hallituksen pöytäkirjassa?

Haluan rotuesitteen?