PENTUVÄLITYS

 

Päivityspyynnöt : jalostustoimikunta (at) saluki.fi

 

Pentuvälityksen ohjeita:

 

– Pentuvälityksessä julkaistaan Suomen Salukikerhon jäsenten ilmoituksia.

– ”Syntyneet pentueet” -listalla pentue pysyy automaattisesti 3 kk pentueen syntymän jälkeen, jonka jälkeen kasvattaja voi pyytää ajoissa yhden kuukauden lisäaikaa kerrallaan, enintään kolme kertaa (eli pentueen 6 kk ikään asti).

– Kun kasvattaja pyytää lisäaikaa, hänen tulee ilmoittaa, mitä hänellä on vielä myytävänä.

– Jos kasvattaja ei ilmoita ajoissa lisäajasta ja tiedot on ehditty poistaa kotisivuilta, niitä ei tarvitse enää palauttaa takaisin.

– Kerhon kotisivujen päivittäjillä ei ole velvollisuutta kysellä kasvattajilta lisäaikatarvetta, vaan kasvattajat ovat velvollisia ilmoittamaan asiasta.

– ”Suunnitteilla” -sivulle voidaan ilmoittaa yhdistelmiä (sekä narttu että uros pitää olla tiedossa), jotka ovat suunnitelmissa vuoden sisällä.

– Jos kasvattaja haluaa, 6 kk vanhan pennun voi siirtää ”Saluki etsii kotia” -otsakkeen alle.

– Kasvattajan tulee ilmoittaa tiedot täydellisinä (sukutaulu, tittelit yms.). Kotisivujen päivittäjien velvollisuus ei ole etsiä/lisäillä puuttuvaa tietoa. Tiedot julkaistaan niin kuin kasvattaja on ne ilmoittanut.

– Julkaistavista terveystutkimuksista on toimitettava SSaK:n jalostustoimikunnalle kopio. Tästä poikkeuksena ovat ulkomaiset koirat, joista joustetaan tarpeen mukaan. Koiranetistä löytyvistä virallisista tutkimuksista riittää ilmoitus.

– Pentueen vanhemmat linkitetään Koiranettiin ja terveystulokset tarpeen mukaan niitä vastaaviin tietolähteisiin.

 

Rotujärjestön suositukset jalostuskoirille löydät täältä.

 

Alla olevalla lomakkeella lähetät astutus- ja pentueilmoitukset Salukikerhon pentuvälitykseen. Jos haluat ilmoittaa kotia etsivän koiran tai liittää mukaan kuvan, lähetä viesti osoitteeseen web(at)saluki.fi.

PENTUEILMOITUSLOMAKE

Haluan ilmoittaa pentuvälitykseen

Kyseessä on

Värit