Seuraavaksi (parin vuoden kuluttua) ilmestyy Valiokirja VII, johon tulevat vuosina 2018 – 2022 ensimmäisen valioarvonsa saavuttaneet Suomessa asuvat salukit (Suomen muoto- tai käyttövalio tai kansainvälinen valio).

Jo nyt on mahdollista lähettää valioituneen koiran kuva ja tiedot valiokirjaa varten! Kuva ja tiedot säilytetään Salukikerhon kansioissa kirjan kokoamista varten. Haluamme näin säästää niin harrastajien kuin kirjan tekijöidenkin aikaa ja vaivaa kokoamisvaiheessa. Nyt on siis mahdollisuus hoitaa asia oman koiran osalta valmiiksi kuntoon. Julkaisemme alkuvuodesta 2023 listan koirista, joiden kohdalta valiokirja-asiat ovat jo kunnossa, jolloin jokainen voi tarkistaa listalta, mikä oma tilanne on.

Kuvan tulee olla kooltaan vähintään 1 Mt (1000 kt). Varmistathan, että kuvan julkaisulle on lupa kuvaajalta sekä kerro, jos haluat kuvaajan nimen näkyviin kuvan yhteyteen. Laita mukaan myös valioitumispäivämäärä eli se päivä, jolloin koirasi on saavuttanut viimeisen valioarvoon oikeuttavan sertin. Jos koira on ER-rekisterissä, laita mukaan myös kopio koiran sukutaulusta.

Lehtitoimikunta odottelee postejanne osoitteeseen salukilehti@gmail.com