Salukikerhon juoksupäivä jäsenten pennuille ja aloittelijoille 20.6.2021 Hyvinkään vinttikoiraradalla klo 11 alkaen. Harjoituksiin ennakkoilmoittautuminen Google Forms -lomakkeella https://forms.gle/f568oYjfNsxhSmvv5 . Järjestäjä hävittää lomakkeella kerätyt sähköpostiosoitteet 2 viikon kuluttua tilaisuudesta, mikäli pandemiaan liittyvää tiedotettavaa ei ole. Yhteystietoja käytetään vain koronaan liittyvään tiedottamiseen.

Alussa yleistä keskustelua (n. 30 min) harrastamisen aloittamisesta ja treenaamisesta.
Aloitus vapavieheeltä kohti koppiharjoittelua. Mahdollisuus myös ”pikkumaastoon” (rata-alueen keskellä) sekä lopuksi moottoriviehevetoihin radalla. Juoksupäivä on ilmainen. Myös koiran tulee olla tilaisuuteen osallistuessaan terve ja sen iän mukaisten rokotuksien pitää olla voimassa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus päivän päätteeksi myös ratakoejuoksuihin (soolot ja ryhmäkokeet tuomaroi Pentti Örn). Täytä koejuoksulomake valmiiksi kotona jo etukäteen ja toimita ajanottopisteeseen hyvissä ajoin ennen omaa vuoroasi. Muista myös koevarustus. Ryhmäkoekaverit tulee hankkia itse (apuja voi kuitenkin huhuilla juoksutoimikunnalta).

Pidäthän edelleen huolen turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Tulethan paikalle vain terveenä. Mikäli et pääse paikalle, peruthan ilmoittautumisesi mahdollisimman hyvissä ajoin sähköpostitse juoksutoimikunta(at)saluki.fi

Tervetuloa!